skip to Main Content
Klik hier om VVK te kopen
Verenigingenfoaf

Hey daar! We zijn super enthousiast om je te vertellen dat we weer terug zijn met onze Verenigingenfoaf! Dit is de tweede keer dat we dit doen en we kunnen niet wachten om je te zien.

Het mooie van deze fuif is dat het niet alleen een kans is om je benen los te schudden, maar ook om onze lokale verenigingen te steunen. Ieder ticket dat je koopt, helpt ons om de opbrengsten eerlijk te verdelen over alle deelnemende verenigingen. Vorig jaar konden we met de fuif een extra €1.000 toevoegen aan de gehele pot om te verdelen tussen de verenigingen.

Zet 13 april in je agenda, want dat is de dag dat het allemaal gebeurt. En het beste deel? Je kunt nu al je tickets kopen op onze website 2460verenigt.be.

Maar wacht, er is meer! Bij het kopen van een VVK kaart, kun je kiezen welke vereniging je specifiek wilt steunen. Dat betekent dat een deel van jouw ticketprijs direct naar die vereniging gaat. Hoe cool is dat?

We kunnen niet wachten om je te zien op de Verenigingenfoaf. Laten we er samen een nacht van maken om nooit te vergeten en onze lokale verenigingen steunen. Tot dan! 🎉

 

Back To Top